To my dear hubby...my most meticulous critic, my best friend and the father of my children...to my love..Nina, AsHa, IrHas & IrSyaD for making every moment exciting and for giving my life meaning and purpose...This blog is about me, you and you all...luv you always....I proud being a MoM and a Wife...

Wednesday, July 22, 2009

FLORIA PUTRAJAYA 2009

Sejak balik berkerja selepas cuti bersalin hari tu, ni la yang aku sibukkan...memang sibuk persiapan Floria 2009 ni. Sebelum bercuti hari tu aku sempat la draf kan tender Floria ni, pastu pas kat kenkawan terutamanya Mr A.B yang buat. Bila aku balik kerja penilaian tender tengah berjalan. seminggu pas tu contractor on board....so cam pesawat Soyus aku dah tarik gear 5 untuk persiapan Floria ni. Selaku setiausaha JWT induk dan juga JWT pelaksana memang kerja-kerja melambak. Banyak sangat perkara nak kene tengok...tapi aku berterima kasih juga kepada semua team J(L) yang bertungkus lumus dan berkerja dengan bersungguh-sungguh bagi memastikan penganjuran kali ini berjaya. Tinggal 10 hari lagi...tak sabarnya nak habis kan kerja ni...pastu nak duduk diam-diam...pastu yeeeeeeeeeeeeeeh Raye!!! yang pasti walaupun sibuk aku masih sempat tempah baju raye he..he.. tahun ni 4 pasang je...jangan jealous:)
Tu yang dah lame sesangat aku tak up-date blog dan tak buka face book aku...tak de mase nak tengok...