To my dear hubby...my most meticulous critic, my best friend and the father of my children...to my love..Nina, AsHa, IrHas & IrSyaD for making every moment exciting and for giving my life meaning and purpose...This blog is about me, you and you all...luv you always....I proud being a MoM and a Wife...

Thursday, February 2, 2012

JANGAN SERABOT!!!!

lama-lama nye tak up-date..hari ni banyak kerja sangat..tapi sebab dalam hati ade batu...so buka blog, harap ia boleh mencairkan batu dalam hati ni...emmm

selalunya bila akkak sibuk, serabut dan banyak kerja atau ditimpa masalah...akkak akan mencantikkan diri, pakai wangi-wangi, make-up, dan senyum-senyum....dan bertindak biasa-biasa....ini salah satu motivasi akkak untuk control diri agar keserabutan akkak tidak terpancar dimuka. kalau u all tengok akkak cam tak semenggah jer..itu maknanya akkak bangun terlambat..atau tahap kemalasan melampau..atau dah 6-7 kali salin baju tapi baju tak muat..n berat badan dah naik yang buatkan akkak tak keruan!!..

Kat pejabat ni ..baru-baru ni akkak ade la problem sikit dengan seorang mamat ni.....akkak tak tahu la nak cakap...siapakah yang bersalah??...dia bercerita dengan tidak rasa bersalah pada akkak.."no..no i tak beritahu Tan Sri hal ni..dia yang notice i have something to tell....i have avoided to tell him the true...but he insisted me...."" akkak pun tanya la cam ne lak tu?...pastu dia pun cakap.." no..i ade kelemahan..when i serabut..my hair will standing n serabut..that why he can notice..i have problem"...hahhhhhhhhh..what?????...


(Mesti rambut dia cam mereka berdua ni...tapi menang juara lagu tu!!!!)


tu la kawan-kawan ...moral of the story..kalau serabut jangan la zahirkan keserabutan anda.....bayangkan kalau anda ala-ala diva jer selalu...tapi bila serabut tetiba..jadi hantu KAK LIMAH...apa kessss...
(TAKUT!!!!)

yang pasti akkak kalau serabut...still maintain DIVA..n KEBABOOOOO>>>haha ko MAMMMPU..atau..bak kata kak senduk...KO ADA!!!!


No comments: