To my dear hubby...my most meticulous critic, my best friend and the father of my children...to my love..Nina, AsHa, IrHas & IrSyaD for making every moment exciting and for giving my life meaning and purpose...This blog is about me, you and you all...luv you always....I proud being a MoM and a Wife...

Friday, November 25, 2011

Brainstorming di pagi Jumaat

Akkak meeting kul 9.30 ya...dalam hati..aik meeting ape hari-hari jumaat ni..orang datang nak berfoye-foye jer ahh hari ni..hari ni jumaat ahhh...kite enjoy...

Bismillah...tq for coming...actually today we going to discuss about (ceh wah bos aku ni cakap omputih lakk)...FLORIA 2012...

MAAAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK SOMPUTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNN...

bla ..bla...idea..idea..brainstorming...brainstorming......bla..bla..penat otak akkakk..akkakk nak event yang power..debomm..meletop...so fikir-fikir...fikir...

meeting hari ni...akkak dah keluarkan idea-idea hebat (cewah kak perasan nye kou!!..)..
tinggal nak laksana jer ...Dis 2011 akkak akan sibuk tahap ultromen...akkak wish nak bertukar jadi boiboiboy kuasa tiga..boleh buat tiga kerja dalam satu masa...ada kuasa jadi TP, Pengarah..dan kenkadang Tan Sri..(wah ko kak memang terbaekkk)....

Akkak pun nak kuasa tiga tu leh jadi ibu debomm, superMak, emak ku hebat...mesti best kan...akkak ....ahkak ...aku tahu ko dah weng sebab berfikir tahap gaban...jadi lebih baik ko buat "noktah" jerr kat entry ni...

babai....

No comments: