To my dear hubby...my most meticulous critic, my best friend and the father of my children...to my love..Nina, AsHa, IrHas & IrSyaD for making every moment exciting and for giving my life meaning and purpose...This blog is about me, you and you all...luv you always....I proud being a MoM and a Wife...

Thursday, June 23, 2011

15 Hari Lagi FLORIA PUTRAJAYA 2011




Ngantuknya...tolong...tolong...memalam ...kebelakangan ni susah sangat nak melelapkan mata...cam ni la kut emak pengantin..bila anak nak khawin mesti tak lena tido..so aku rasa cam tu gak..dah berapa hari aku tak lena tido, dan masa nak tido tu ..masa tu lak teringat check list aku pasal Floria ni, mana AJK yang tak berjalan, siapa yang tak finalize kerja-kerja dia..isu-isu yang perlu di selaras dan diselesaikan...tak sabar rasanya nak selesaikan semuanya...

Aku hanya boleh merancang dan berharap yang terbaik...apa-apa semuanya akan berlangsung 9 hingga 17 Julai ni...kalau tuhan permudahkan insyaallah..berjalan lancar. Tapi tanpa sokongan semua..tak boleh gak..aku tak boleh buat kerja sorang-sorang...dan event tu bukan untuk aku je..untuk rakyat Malaysia..so kene la berganding bahu..mengembeleng tenaga bersama...jangan berkira-kire sangat..buat kerja..kalau tak buat cam ne nak jadikan..benda tu tak leh jadi sendiri...

Siapa-siapa yang mengelat tu...aku maafkan korang...aku doakan halal rezeki yang korang dapat setiap bulan...kepada yang berkerja dan yang berkerja dengan bersungguh-sungguh tu...aku ucapkan terima kasih dan alhamdulillah nilai murni (tanggungjawab) dalam diri korang ..superrrrr power....tq guys...

kita tunggu.......kemeriahan "Roses Are Forever" tahun ni....

babai.....

No comments: