To my dear hubby...my most meticulous critic, my best friend and the father of my children...to my love..Nina, AsHa, IrHas & IrSyaD for making every moment exciting and for giving my life meaning and purpose...This blog is about me, you and you all...luv you always....I proud being a MoM and a Wife...

Friday, June 11, 2010


Salam...dah lama akak tak menulis di sini...nak cite sikit trip akak ke London...best-best memang best...first sebab dapat pergi tempat orang ...di tanggung kerajaan ...dan yang paling best abang sayang ikut...so akak ada tak yah bawa dompet besar-besar sebab abang ikut...akak hanya menjadi menteri kewangan sahaja...hahaha..sayang abang luv u.

Bawa abang senang sikit...abang sendiri tanggung...tapi kalau tak ikut bila lagi nak sampai London kan..kan...kan..kan.....so aku suruh gak abang ikut ..macam honeymoon kali ke dua la tu...
Walaupun hati sedih nak tinggalkan anak-anak terutama si debot irsyad, tapi.....kene tabah.

Bila sampai London, program memang padat sangat, so lupa sikit pasal anak-anak ...bila balik hotel, baru la terbayang wajah anak-anak (ha..ha asalan baik punye).

Poket memang londeh ..bila sampai london...beli barang 2 pound, kalau convert duit kite dah RM 10..so kalau duit dia 10 pound dah RM 50..so memang nak beli macam-macam kene fikir dua kali...tapi pejam mate je..(nasib baik ada bawa poket besar.. ha..ha)

Jalan-jalan di kota london best la sebabnya tak terasa panas cam Malaysia, jalan jauh-jauh pun tak berpeluh dan tak terasa penat sangat...kalau la Malaysia cam tu..mesti taman-taman akak kat Putrajaya ni penuh orang cam kat london...

Balik hari Isnin tu...emak mertua dah tunggu kat umah...memula cam pelik je..nape ngek dia datang...bila fikir balik dia mesti suka kalau anak kesayangan dia belajar oversea dulu kan..so aku diam je, dan berbesar hati dia nak tengok anak-anak aku kat umah walaupun dia pun tak berape larat nak jalan ( TQ mak)..

tapi yang tak best nya lepas balik ni...kene buat report lawatan. ahhhhhhh

No comments: