To my dear hubby...my most meticulous critic, my best friend and the father of my children...to my love..Nina, AsHa, IrHas & IrSyaD for making every moment exciting and for giving my life meaning and purpose...This blog is about me, you and you all...luv you always....I proud being a MoM and a Wife...

Thursday, April 8, 2010

Coretan di tengahari....

Salam, telah terlalu lama rasanya tak menulis dalam blog ni, bukan apa banyak sangat kerja kebelakangan ni...anak-anak baru dapat keputusan ujian, alhamdulillah, Asha dapat semua A, Nina pula, 3A 2 B, terkejut sikit bila dah masuk tahap dua tahun ni, terutama subjek penulisan. So aku sebagai ibu memang mengelabah sikit, bila markah dia jatuh, aku tak boleh terima markah 70 lebih ni, walaupun 78...memang nampak demand, tapi terpaksa sebab saingan disekolah memang sangat tinggi....so anak ibu kene tingkatkan usaha...memang ibu nampak macam kejam... tapi ini untuk kebaikan anak ibu juga...

Aku baru habis Press Conference dengan Tun Jeane Isnin hari tu, satu bab dah habis tengah berhempas pulas persiapan untuk Forum plak...memang banyak sangat kerja..tapi aku suka, bila banyak kerja,(tapi jangan kene marah la ya), sebab aku rase kalau kerja tak de, rase cam bodoh dan rase macam tak diperlukan dan tak penting je...justify la kanduit gaji aku terima tiap bulan kan...

Misi aku 2010 ada yang tak di mula lagi..nampak gayenya nak pakai braces tahun ni kene bantutkan..abang tak bagi la pulakkkk....

nak cuti pergi shopping!!! tapi bila ya, nak cuti pun tak berpeluang...banyak kerja ni...okey...nanti cite lagi..baboi!!!

No comments: