To my dear hubby...my most meticulous critic, my best friend and the father of my children...to my love..Nina, AsHa, IrHas & IrSyaD for making every moment exciting and for giving my life meaning and purpose...This blog is about me, you and you all...luv you always....I proud being a MoM and a Wife...

Friday, December 11, 2009

Sibuk

Salam, sudah lama tak berbicara di dalam blog ni...kesibukan yang amat menekan hujung-hujung tahun ni, selain sibuk dengan anak-anak di pejabat juga sibuk krusus sana sini, maklum la semua nak habis kan bajet so hujung-hujung tahun ni buat la krusus. Pastu semua bergilir-gilir cuti, nak habiskan cuti tahunan so bila nak arrange meeting kene fikir orang ade ke nak buat meeting, minggu depan aku dah sibuk pasal baju bebudak sekolah dan balut buku-buku dia orang pula. Seperti biasa hujung tahun kemas buku-buku supaya meja-meja dia orang tak penuh dengan buku-buku lama. memag sibuk kan:)