To my dear hubby...my most meticulous critic, my best friend and the father of my children...to my love..Nina, AsHa, IrHas & IrSyaD for making every moment exciting and for giving my life meaning and purpose...This blog is about me, you and you all...luv you always....I proud being a MoM and a Wife...

Monday, August 31, 2009

Boring

Lamanye dah tak up-date blog ni, kan ape, satu tak de masa, keduanya dah boring ngan blog ni...rasenya nak gi menuntut dan nak buat blog yag lebih menarik. Tapi kalau fikirkan leh ke bertahan sebab nya memang aku tak de masa sangat nak up-date dan nak jadi follower mana-mana blog lain...so macammalas je...sebenarnya aku suka gak menulis-nulis ni...tapi nanti la...masih dalam mood yang kurang memberangsangkan...!!!!