To my dear hubby...my most meticulous critic, my best friend and the father of my children...to my love..Nina, AsHa, IrHas & IrSyaD for making every moment exciting and for giving my life meaning and purpose...This blog is about me, you and you all...luv you always....I proud being a MoM and a Wife...

Thursday, March 5, 2009

37 minggu...

Kenape aku rase tak selesa sangat....jawapannya...lihat la gambar ni, dah 37 minggu pregnant position baby pun dah kebawah...mase ni hanye doa untuk cepat bersalin je pengubat ketidak selesaan aku... .....doakan aku selamat melahirkan....
"assalamualaikum.... baby nak jumpa ibu tak lame lagi kan....keluar waktu ibu cuti ya...jangan mengeliat sangat dalam perut ibu...ibu tak selesa tahu...baby kan baik...good boy.....nanti tak lame lagi leh jumpa kakak nina, kakak asha..abang irhas...dan babah..baby ni rupa siape...rupa ibu la....semua anak ibu rupa babah...yang ni rupa ibu key....janji ngan ibu baby keluar dengan senang tau....".......macam ni la aku kalau lepak lepas balik kerja atau mase nak tidor mesti cakap ngan baby sorang-sorang...kekadang bila ade irhas aku suruh dia cakap juga ngan baby aku ni.... Ya allah tak sabar nye nak tunggu dia keluar !!!!!!