To my dear hubby...my most meticulous critic, my best friend and the father of my children...to my love..Nina, AsHa, IrHas & IrSyaD for making every moment exciting and for giving my life meaning and purpose...This blog is about me, you and you all...luv you always....I proud being a MoM and a Wife...

Monday, February 16, 2009

PGL The Musical

12.Feb 2009-8.30 mlm Istana Budaya.......Hati berbunga riang, buat ke dua kalinye pergi tengok Putri Gunung Ledang The Musical, best gila…memang puas hati… tahniah pada Tiara and the team, memang tabik spring kat team dia orang……penuh satu Istana Budaya, bangga juga ade artis Malaysia yang creative dan berani cam tiara….
Posing sebelum mula .....duduk barisan ke dua depan...okey la...dulu duduk VIP box..kali ke dua ni tak pe ...janji depan...

Jatuh cinta kali kedua kepada Tuah Mat Salleh ni…suara dia memang meremang bulu rome…pastu handsome habis..minta-minta anak dalam perut kenan muka dia…he..he..


Tiara...tahniah...tapi badan memang dah macam mak orang, patut benar la ini PGL terakhir Tiara...tp penghayatan memang tabik kat Tiara...


Masa ni semua dalam dewan berdiri...memang puas hati...


PGL kali ni..lebih focus kepada Stephen Rahman nye suara dalam segmen ke dua …dan tarian persilatan stephen pun diperbanyakkan…memang menghiburkan…



Gusti Putri the 2nd....he..he..(nasib baik tak nampak perut)


Bersama poster Tuah...sori le ya Tuah..aku dah ade HANG TUAH kat sebelah dan dalam perut tu...he..he


Cuma yang sebelah tu je tak de Hang Tuah lagi ...HANG UPIN kat rumah tu ade la...