To my dear hubby...my most meticulous critic, my best friend and the father of my children...to my love..Nina, AsHa, IrHas & IrSyaD for making every moment exciting and for giving my life meaning and purpose...This blog is about me, you and you all...luv you always....I proud being a MoM and a Wife...

Monday, February 16, 2009



15 Feb 2009, 6.00 ptg...gi tengok GENG (Upin & ipin)....pepagi lagi Irhas, Nina dan Asha dah excited gile nak tengok....yang paling teruje ...IRHAS la...Mak kak siap beli baju Geng lagi....belum sempat kering lagi dia dah nak pakai...dalam panggung memang terlopong...babah yang tak pernah gi tengok wayang kat Alamanda pun terjebak same...anyway best jua cite tu...antara dialog yang anak-anak aku sebut-sebut sejak seminggu ni ialah..."mate dia merah saga...gigi dia tajam" ..dengan muka-muka IRHAs meniru gaye Upin & ipin...mak kak janji nak beli DVD..hope dia tak lupe janji dia...mase depan panggung aku saje tak bawe dia org tengok barang-barang Upin & ipin kalau tidak ..pasti dia orang nak....Tq kat mak kak sebab belanje tengok wayang...okey la tu...aku dah belanje makan....