To my dear hubby...my most meticulous critic, my best friend and the father of my children...to my love..Nina, AsHa, IrHas & IrSyaD for making every moment exciting and for giving my life meaning and purpose...This blog is about me, you and you all...luv you always....I proud being a MoM and a Wife...

Tuesday, October 7, 2008

Dah mula kerja hari ni.......huuu...huuu

Hai...hari ni dah mula kerja...boring gile...gear tak release lagi la...memang tak de semangat nak kerja...tadi gi Warisan ingat nak pekene bihun sup tapi tak siap lagi lak...cam ne tu????.....raye tahun ni cam biasa la...meriah gak yang paling happy Irhas la...sebab semua org melayan dia...main bunga api ...sebelum balik hari tu abang beli bunga api.....nak beli bunga api macam nak beli ganja...kelakar pun ade......puas la irhas main bunga api...abang kate setahun sekali ibu jangan nak kedekut sangat.....(bukan kedekut nak beli, beli sikit-sikit je la kan)....tapi bila tengok bebudak tu happy sangat tak rase lak rugi beli bunga api tu....
Malam mantai, buat rendang arwah emak dan masak sambal daging, so penat sikit la tahun ni memasak...sebab kat kualo pilah tu kak ani masak rendang kering...so aku nak pekenal la rendang arwah emak...tahun lepas pun ade buat tapi masak kat Putrajaya senang sikit...bila masak kat kualo pilah tu, renyah la sikit...nasib baik aku bawa maid aku yang cun tu...(he..he siapa lagikan...Mak kak la....nasib baik la dia tolong, kalau tidak tak kuasa nak tunjuk rajin....
Gambar raye belum download, nanti la...sok-sok kite upload kat dalam blog ni ya...minggu depan nina exam.....ibu doakan nina berjaya kekalkan prestasi...insyallah....

No comments: