To my dear hubby...my most meticulous critic, my best friend and the father of my children...to my love..Nina, AsHa, IrHas & IrSyaD for making every moment exciting and for giving my life meaning and purpose...This blog is about me, you and you all...luv you always....I proud being a MoM and a Wife...

Wednesday, May 14, 2008

Ujian dari -NYE

Lamanye tak menulis kat dalam blog ni...password google pun kene rujuk dalam dairy 2007. Anyway pekhabar hope semuanya sihat belaka...walaupun aku tahu tak de siapa yang nak bace blog aku ni....
Hari ni nak cerite sikit pasal kematian...bukan ape hari ni kawan baik aku, kematian isteri, umur 39 tahun...muda kan???...takut nye ...............korang perasan tak biasanya kalau kite terima berite kematian mesti berjangkit...baru-baru ni maktehnye abg ipar meninggal...pastu hari yang sama isteri arwah yang pertama pun meninggal semasa nak lawat arwah di Johor...siap masuk paper lagi.....biasanya berite tentang kematian akan kite dengar dikalangan orang-orang yang dekat dengan kite....aku tahu kebetulan dan ajal maut tu di tangan tuhan...........

Untuk kawan aku...mie...redha lah dengan ketentuan_Nye, semoga kau dapat mengharungi ujian dari -Nye, aku doakan semoga roh arwah dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang-orang yang soleh...al'fathihah....amin

No comments: