To my dear hubby...my most meticulous critic, my best friend and the father of my children...to my love..Nina, AsHa, IrHas & IrSyaD for making every moment exciting and for giving my life meaning and purpose...This blog is about me, you and you all...luv you always....I proud being a MoM and a Wife...

Monday, August 20, 2007

Hai....

Hai ni gambar Asha anak ibu yang ni memang kuat melaram. Kalau dalam bilik tu memang tak de siapa yang berani usik alat make-up ibu. Ni la budaknya....
Ni Lak gambar my hero. My Spiderman, sekarang dah pandai cakap dan kuat menjerit kalau orang usik barang dia. (HEEEEEEE Idung cam baba, tapi handsome gak)

Puteri-puteri di hati ibu. Kak ina baru je habis exam, so minggu ni biar dia rehat dulu. tapi anak aku yang ni memang rajin sikit. Hope dia jadi sumber inpirasi adik-adik dia.





Same tak muka ngan Ibu?





I Love you all ummmmmmmmahhhhhhhhh.......




No comments: