To my dear hubby...my most meticulous critic, my best friend and the father of my children...to my love..Nina, AsHa, IrHas & IrSyaD for making every moment exciting and for giving my life meaning and purpose...This blog is about me, you and you all...luv you always....I proud being a MoM and a Wife...

Thursday, June 7, 2007

7 Jun 2007

Hai.........pagi ni dapat email dari Asmah berbunyi ;- ' "YA ALLAH SAYA MENCINTAI-MU DAN MEMERLUKAN-MU, DATANG DAN TERANGILAH HATI KAMI SEKARANG...!!!" KIRIM KE 10 ORANG LIHAT KEAJAIBAN PASTI BERLAKU TOLONG JGN DI HAPUS INI BENAR2 TERJADI....

aku baca dan forward kepada kenkawan 10 org, pastu aku delete sebab tak mahu nanti penuh mailbox aku, dalam hati macam email terdahulu juga, kalau tak hantar macam takut...lebih baik hantar tak rugi ape-ape insyaallah dengan izin allah segalanye pasti terjadi.

9.27 pagi satu email masuk dalam mailbox....berite baik ...memang berite itu buat hati aku berbunga riang...something that i been waiting for so long....it's about promotion........thanks pada yang ESA...aku bersyukur sangat-sangat....hope lepas ni murah lagi rezeki aku dan ank-anak dan moga aku tidak lalai dengan ape yang tuhan bagi dan permudahkan ini.....amin....bila difikirkan baru teringat email pagi tadi yang aku forward pada kenkawan.....mungkin juga kate hati....bersyukur aku....walaupun kenkadang susah nak percaya...

so pada yang kenkawan diluar sana, sekiranya anda dapat email yang baik untuk di forwardkan ....buat sahaja...insyaallah tuhan akan bantu walaupun ....kecil sangat apa yang kite buat tu....yang pasti kite buat kerana Allah.

No comments: