To my dear hubby...my most meticulous critic, my best friend and the father of my children...to my love..Nina, AsHa, IrHas & IrSyaD for making every moment exciting and for giving my life meaning and purpose...This blog is about me, you and you all...luv you always....I proud being a MoM and a Wife...

Thursday, June 14, 2007

Sukan Wanita Kebangsaan 11 telah melabuhkan tirainya pada 9 Jun 2007 lalu...tahniah kepada pasukan Bola Jaring PPJ akan penyertaan sulung pada tahun ini dan harap-harap tahun depan akan membawa kejayaan yang lebih cemerlang dan banyak acara-acara lain yang boleh disertai. Bersama-sama ini disertakan gambar-gambar kenangan utk tatapan kenkawan.



Sesi mengambil gambar sendiri sebab tension tengok MSN dan Pahang mase final game hari tu, bila la bebudak ni boleh terbang-terbang macam dia org.


Sesi berposing sakan, walau kite tak menang tapi bab menang gaya sudah tentu...huaahhhahhh


Maju la sukan untuk wanita....(Yang Sebelah tu name samaran dia bulldoser...kenape???? hanya bebudak netball je yang tahu...biar la rahsia...he he...


Ni kawan baik kite...otai netball kat PPJ ni...tahun depan kite org dah janji nak telan bola....so adik-adik selamat meneruskan perjuangan...


Sesi makan-makan kat Perkampungan sukan...

.............PERJUANGAN BELUM SELESAI..............

Monday, June 11, 2007

TERLALU ISTIMEWA

Terlalu Istimewa Lyrics
Artist: Adibah Noor

Ku tak tergambar wajahmu
Sinar mata itu
Lirik senyumanmu
Pesona yang membelai
Wajahmu bercahaya
Memberi bahagia
Tiap yang memandang
Hati jadi salju

(Korus)
Kau terlalu istimewa
Kasih dan sayangmu terpancar
Seikhlas tiada batasan
Terus membara
Terkilan rasa jiwa
Ingin ku lihat mu dewasa
Apa daya
Tuhan lebih menyayangimu

Ku pasti kau berbahagia
Duduk di sampingnya
Mendengar cerita
Sekadar rahsia

(Ulang korus)

Tak tertanggung rindu…
Mendengar suaramu…
Tawa mengusik jiwa…
Oh…

(Ulang korus)

Thursday, June 7, 2007

7 Jun 2007

Hai.........pagi ni dapat email dari Asmah berbunyi ;- ' "YA ALLAH SAYA MENCINTAI-MU DAN MEMERLUKAN-MU, DATANG DAN TERANGILAH HATI KAMI SEKARANG...!!!" KIRIM KE 10 ORANG LIHAT KEAJAIBAN PASTI BERLAKU TOLONG JGN DI HAPUS INI BENAR2 TERJADI....

aku baca dan forward kepada kenkawan 10 org, pastu aku delete sebab tak mahu nanti penuh mailbox aku, dalam hati macam email terdahulu juga, kalau tak hantar macam takut...lebih baik hantar tak rugi ape-ape insyaallah dengan izin allah segalanye pasti terjadi.

9.27 pagi satu email masuk dalam mailbox....berite baik ...memang berite itu buat hati aku berbunga riang...something that i been waiting for so long....it's about promotion........thanks pada yang ESA...aku bersyukur sangat-sangat....hope lepas ni murah lagi rezeki aku dan ank-anak dan moga aku tidak lalai dengan ape yang tuhan bagi dan permudahkan ini.....amin....bila difikirkan baru teringat email pagi tadi yang aku forward pada kenkawan.....mungkin juga kate hati....bersyukur aku....walaupun kenkadang susah nak percaya...

so pada yang kenkawan diluar sana, sekiranya anda dapat email yang baik untuk di forwardkan ....buat sahaja...insyaallah tuhan akan bantu walaupun ....kecil sangat apa yang kite buat tu....yang pasti kite buat kerana Allah.