To my dear hubby...my most meticulous critic, my best friend and the father of my children...to my love..Nina, AsHa, IrHas & IrSyaD for making every moment exciting and for giving my life meaning and purpose...This blog is about me, you and you all...luv you always....I proud being a MoM and a Wife...

Thursday, May 3, 2007

KENDURI DAN BACAAN YASSIN

Asssalamualaikum....

Best nye dua hari cuti...penat badan ....last tuesday buat kenduri arwah emak dan abah....allahdulillah ramai tetamu yang datang ...penuh rumah....murah rezeki aku dan keluarga..memang puas hati kali ni buat kenduri...sorry la ngek dah terlampau sibuk tak sempat nak ambil gambar....dan kat sini nak ucapkan terima kasih terutama kat mak kak( tong-tong buat kenduri ...ni pun dia yang sibuk sangat nak buat kenduri sebab dah setahun dia kerja...insyaallah murah rezeki mak kak gak dan semoga cepat dapat jodoh), pas tu nak ucap terima kasih kat kak long( agar-agar dan karipap tu sedap tau)...kat emak, kak ani dan sedare sebelah Nasir terima kasih sebab datang....dan sedera sebelah arwah mak, pak uda, pak lang, pak cik, pak busu, mak andak, pak long...(cuma mak ngah dan mak itam je tak de)terima kasih kerana datang...harap-harap dapat eratkan lagi silatulrahim kite sekeluarga.........untuk kak mimi dan keluarga ...tq gak kerane hadir (best sepupu aku yang sorang ni) last sekali terima kasih kepada tetamu yang hadir, jiran-jiran dan kawan-kawan pejabat dan orang surau....TERIMA KASIHHHHHHHHHHH BEBANYAKKKKKKKKKKKKKK

No comments: